Als je binnenloopt bij “De Lijfwacht” ga je door 2 deuren en sta je in deze mooie lange gang. De eerste deur links wordt niet gebruikt, maar als je vlak voor de plant stopt ben je bijna op je bestemming:

ExtraMuziek, je bent er! De werkplaats staat vol met allerlei interessante en nuttige spullen: gereedschap, apparaten, onderdelen en instrumenten. Voor de ambachtelijke techneuten is dit een snoepwinkel. Loop vooral binnen!

Onze 2 werktafels, omringd door gereedschap dat we dagelijks nodig hebben, spullen om het ook voor ons een beetje leuk te maken, maar vooral om ervoor te zorgen dat jouw instrument de aandacht, zorg en behandeling krijgt om weer optimaal te functioneren.

In onze werkplaats vind je high-tech apparaten voor specialistische reparaties, maar ook simpele hamers en schroevendraaiers, want onderhoud, reparaties en revisies zijn voornamelijk handwerk. Onderdelen en materialen komen uit een laatje, oplossingen uit ons hoofd en resultaten uit onze handen. Volgens mij heb ik “Ambacht” zo redelijk goed samengevat. Rechts zie je een dubbele Stavelij, dus nog 2 extra werkplekken.

Een mooi stilleven van Daniël………….. Deze getroubleerde bugel ging weer fluitend de deur uit nadat hij ermee bezig was geweest.